FAQ – Spørgsmål og svar

Hvor får I elbilerne fra?

Vi har et bredt netværk af pålidelige leverandører spredt ud over det meste af Europa. Via disse leverandører er vi i stand til, at tilbyde dig lige præcis dén elbil der passer bedst til dine ønsker.

Hvor lang tid går der fra bestilling til levering?

Vi er som oftest i stand til, at levere din nyligt bestilte elbil indenfor 2 måneder. Sommetider kan vi også levere den endnu hurtigere, og andre gange kan der gå lidt længere tid. Det afhænger af modellen, dine ønsker, samt efterspørgslen på modellen på bestillingstidspunktet. Uanset hvad, sørger vi for at holde dig nøje opdateret under hele forløbet!

Er der garanti på min nye elbil?

Der er altid garanti på din elbil, hvis du har købt den igennem os. Nok er elbilerne brugte, men de er som regel højest et par år gamle når vi tager dem ind. Derfor vil elbilen stadig være indenfor den oprindelige fabriksgaranti når du som kunde køber din elbil hos os.

Kan man komme og besøge jer?

Ja det kan man! Vi er altid glade for, at få besøg og tale om elbiler og muligheder på markedet. Vi er dog ikke som en traditionel bilforhandler, og vi har ikke altid elbiler holdende hos os. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os inden. Så er du sikker på, du ikke kører forgæves.

I skriver at i sælger min gamle elbil gratis. Hvordan skal det forstås?

Ja det er rigtigt, at vi sælger din gamle elbil helt gratis så længe du køber din nye elbil hos os. Vi køber ikke din gamle elbil, men vi tilbyder dig en  kommissionsaftale, hvor vi sælger din bil uden omkostninger for dig. Dermed behøver du kun, at koncentrere dig om din nye elbil!

Kan man skrive sig på venteliste hos jer?

Ja det kan man! Vi får sommetider helt nye modeller ind, som der er en meget stor efterspørgsel på. Leveringstiderne er ofte lange på disse helt nye modeller, men skriver du dig op på ventelisten, kontakter vi dig så snart vi har en bil til dig. Det koster ikke noget for dig, og det er helt uforpligtende.